Kedves Lóbarátok!

Tábori utózöngék

Elsősorban szeretném megköszönni minden gyereknek és szülőnek, akik idén ismét minket választottak, hogy egy tartalmas hetet tölthessenek a nálunk rendezett lovas táborokban!

Nehezen lehet összefoglalni röviden a nyarunkat, mert ez is nagyon gazdag volt élményekben. Közel 80 gyerek fordult meg idén a táborainkban. Sok régi lovasunk tért vissza hozzánk, és örömmel tapasztaltuk, hogy új gyerekek is jöttek.
A tábori program az évek alatt kialakult rend szerint ment, ami azt jelenti, hogy sokat lovagoltunk, fürödtünk – az idei nyár erre kiválóan alkalmas volt -, kézműveskedtünk és rengeteg számháborúztunk, némi veszekedéssel, amit nagy kibékülések és újabb csata követett.
Továbbra is nagy élmény az „állatsimogatós tanyalátogatás” szekérrel.  Idén is beszekereztünk Csongrádra egy kis fagyit enni, osztatlan sikert aratva a városban és a benzinkútnál is, ahova kénytelenek voltunk beállni némi levegőt pumpálni a kerekekbe.

Számomra a legnagyobb élmény az egyik tábor záró estjén előadott gyerekműsor volt, amit azért találtunk ki, hogy összekovácsoljuk a társaságot. Nagyon színvonalas és szórakoztató programmal leptek meg minket a gyerekek. Ezt követte a tábortűz és szalonnasütés, majd spontán táncos buli kerekedett, amit éjfél tájt sikerült robbantani. Ezúton is köszönöm minden résztvevőnek, hogy megajándékoztak ezzel a szép estével!

Köszönöm Andreának, Antinak, Erzsikének, Feri bácsinak, Anita néninek, Laci bácsinak és nem utolsósorban Zsoltnak, hogy idén is együtt dolgoztunk, sok gyerek nagy örömére.

Kívánok mindenkinek jó iskolaévet, és ha nagyon szürke napok jönnek, csak vegyék elő a Pejkós nyári emlékeket, biztos lesz olyan, amitől mosolyra húzódik a szájuk!

Szeretettel várunk vissza Mindenkit, jövőre veletek ugyanitt!

Adriána